www.Kolbotn-Garden.no

Norges eneste drillkorps for jenter!

Kolbotn-Garden er en musikktropp for jenter i alderen 9-18 år som er interessert i musikk, drill og tattoo. Troppen består av engasjerte jenter som sammen utfører en ny tattoo, formasjonsdrill, på høyt nivå hvert år. Fokuset er på disiplin, orden og samhold.
Kolbotn-Garden er Norges eneste marchingband for jenter, og forbildet er HMKG's 3.kompani. Troppen trener to ganger i uka, både marsjering og musikk. Hvert år deltar troppen i en rekke aktiviteter som stevner og arrangementer, både i og utenfor kommunen. Kolbotn-Garden skal være en plass hvor jentene trives både på øvelsene, under oppdrag og utenfor drill-banen.

Det gjennomføres flere sosiale aktiviteter gjennom sesongen for å bygge et godt samhold i troppen. Det er nemlig samspill som gir styrke. Hvert år reiser også troppen på sommertur til utlandet. Dette er gjerne årets høydepunkt med hovedvekt på "gøy og moro" i tillegg til at vi får vist oss frem for lokalbefolkning og andre turister. Vi har blant annet fremvist drillen foran slottet i Amsterdam, marsjert i gatene i Scarborough i England og vist drillen for lokalbefolkningen i Pietra Ligure i Italia.


Troppen er også på utkikk etter flere spille- og drilloppdrag. Dersom du er interessert kan du ta kontakt med oss gjennom våre sosiale medier eller på e-post til styreleder Mona på mctb76@icloud.com.